Днес видях на живо бус с формата на Фиат Дукато от примерно 1990г с емблемата на Алфа на решетката.Понеже бързо отминах не можах да разгледам дали не е нещо фалшификат - има ли такъв бус на Алфа Ромео?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фиат Дукато - Алфа Ромео
Collapse
X
-
Last edited by Pinky; d.m.y г., 01:11.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Бусчето е много готиноI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеИ аз съм виждал такова Дукато, щях да се разрева
Comment
-
На външен вид за коренно различни, а тук май става въпрос точно за това.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТи да не би да си мислиш, че твоите "Алфи" 145 са много по-различни от Фиат Типо?Точно с Фиат Типо започна италианската афера при мене, имах едно за няколко седмици, с кожен салон, цифрово табло, климатик, с лек оптичен тунинг и джанти със скорпиончета
, много хубава кола беше.
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от 1000miglia Покажи съобщениечашката от кафе е потресаваща...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment